Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en gång en tjej


Jag hade en gång en tjej
Som sa hon älskade mej
Och hon försvann en dag
Men kom fram igen
Svara mej du
Var är hon nu
Jag bara undrar var är hon nu

Jag hade en gång en tjej
Som sa hon älskade mej
Men allt vara bara lögn
Allt var bara lögn
Så hon försvann
Ligger väl med nån ann
Jag bara undrar var är hon nu




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så är det.Tragikomisk med inbyggd melodi(skulle jag tro)
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO