Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesfragment men mer ändå

minns det vackra
och värmen
allt du gav mig
som fyllde min
kropp och själ med
värme och njutning

en känsla av
tillfredsställelse
sinnesro
och önskan om
evighet

dina ögon i mina
varje gång vi
kom varandra så
nära nära...

dina varma läppar
när de smakade mina
och hur dina ögon
strålade ikapp

har tatuerat in ditt namn
för alltid i evighet
i mitt innersta rum
den vrå som ingen annan
ens varit i närheten av

älskar dig så
och önskar dig allt vackert
i livet
men önskar att du aldrig
berör mig igen

elden blir till sist
aska,grå och kall
och den kommer
blåsa iväg
tills inget finns kvar

bara en svag värmande
vindil
som ska påminna dig
om att det fanns
någon som gjorde allt
och hade velat göra
lite till för att ge dig
all kärlek och värme
du behövde

ett liv....
inget jag sa men
vet ändå att det
var för mycket
begärt

min kärlek blev för
mycket för dig
jag förstår inte
men jag förlåter
för jag älskar

här på den dödsbädd
jag sörjer mig på
tills en ny gnista
kan få mig att återgå
till något som kan
liknas vid liv

utan dig

och allt blev så svart
natten längre
och fåglarna tystare
tiden stannade
samtidigt som mitt
hjärta...






Fri vers av firefire
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-29 23:57



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Så bra! Fina bilder (som elden/askan, tatueringen osv.) Dikten är både vacker, vemodig och förmedlar en känsla av beslutsamhet och styrka.
"älskar dig så
och önskar dig allt vackert
i livet
men önskar att du aldrig
berör mig igen"

Jättefint!
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire