Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Uppvaknande

~*~

Vakna upp ur dina brustna drömmar

glid vaken in i dina dagdrömmar

LPWJ 30/04/11

 

Haiku & Aforismer 2011




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-30 04:43



Bookmark and Share


  thyra
Nya drömmar, kanske mer realistiska, men är det drömmar då? :)
2011-04-30

    ej medlem längre
Från dröm till dröm . . .
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP