Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den som älskar, och ÄR älskad är det alltid vår.... vår vår


VÅR tid


Vår

Det är vår tid nu

Inte er

Inte deras

Inte doms

Nej det är vår

För oss….

Vår tid nu…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-15 00:22



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag vill också ha vår
Vår vår, alltså
Tyvärr finns inget vår eller vårat längre
Bara
Hennes
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO