Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sprudlar om insidan


Det sprudlar om insidan
När man sätter in skåp
Sätter foder, lister allt
Allt det som ska bli vackert
Bli hem
Bli oss
För någon


Att producera
Att se hur det växer till
Alla dessa nya bostader
Lägenheter
Hem
Alla dessa skal till de nya världar
Som byggs
Det är härligt att leva
Det är härligt att jobba….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar denna dikt skarpt och jag gillar din arbetsglädje du beskriver.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO