Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg

Du väljer själv vilka människor som du vill ha i ditt liv

du ser vem som är med dig

och vem som är emot dig

Att ha människor som är negativa och destruktiva omkring oss påverka oss

Även om vi förnekar det

 

Vi blir slitna

Kraftlösa

Livet i våra ögon sjunker varje dag

Blir matta, livlösa, mörka

 

 

Livslågan blir svagare

 

Tänk noga

 

Vem är det du vill ha med i ditt liv?

Vem ger och vem tar

Behåll, ta vara på, var försiktig med

Dem du älskar

Dem du värdesätter

Och de som värdesätter och respektera dig

 




Fri vers (Prosapoesi) av Black Bird
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-30 22:05



Bookmark and Share


    Vico
mycket tänkvärt. ett fel som jag tror alla gör någon gång. offrar sig själv för någon annan alltså.
2011-05-22

  mare VIP
Applåderar denna mycket kloka och bra text !!
Måste spara den ;)
2011-05-01

    AA VIP
Klokt och insiktsfullt. De vi omger oss med i livets skiftande sammanhang kan både förtära, inspirera och utveckla. Väl fångat. // AA
2011-04-30

    ej medlem längre
Så klokt här vävs insikter i regnbågens färger..
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird