Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis vad det låter som antar jag...


dagbok light

du kom till mig
i drömmen
men det var
inte du
och mitt hår var
längre
värmen varmare
och du så stark
när du lyfte mig
upp

och sen
vaknade jag
av en ilsken
telefonsignal
upptäckte
polisbilen,ambulansen
och satt kvar på
balkongen tills
likbilen körde iväg

min vän så oberörd
sms:ade senare och
ville höra om det
blev nån fest ikväll
jag svarade att jag
inte visste
och tänkte i mitt
stilla sinne
att det är tur att jag
inte också jobbar
på begravningsbyrå...

din föredetta hörde av
sig igen
och bad om ursäkt
och du som fortsatte
med ditt skitsnack
förstörde ännu mera
av denna dag

är glad att du inte
längre är här
och önskar att jag
ska fortsätta vara
stark
så stark att jag kan
motstå dig
när du bönar och ber

för jag vet
att det var inte
sista gången

fattar inte varför
när jag ser mig i
spegeln
finns inget vackert
kvar
endast mina tomma
ögon
och ett skal som
inte gör sig
annat än i drömmarnas
värld

och jag ser fram emot
att somna igen....




Fri vers av firefire
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-30 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire