Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




I eldens sken

En tyst skara människor

samlas runt elden

Stumma av stunden

runt de sprakande lågor

som kastar brinnande skuggor

över ansikten och får dem

att likna varandra

som om de har gått i samma skor

trampat samma stigar

levt samma liv

tömt sitt innehåll

förlorat sin mening

där står de nu med tomma ögon

i eldens sken

lika

så lika

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 22:55



Bookmark and Share


  PPQ
slutet är genialt
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP