Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gåtfulla sifferfolket

 

Jag minns er

 

Sifferfolket

ni var alla lika

med era kroppsutsmyckningar

har ni gaddat ihop er?

Hur annars skulle siffrorna

hamna på era vänstra underarmar

aldrig färre än fyra aldrig fler än sju

 

Och varför var det omöjligt

att se er ögonfärg




Fri vers av cilax VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-30 23:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det här var en spännande text! Hur tänkte du när du skrev den? Jag blir väldigt nyfiken. VIll läsa mer!
2011-05-07

    NewDeli
Förintelsen? Bra skrivet.
2011-05-02

    ej medlem längre
Så mystiskt och bra.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt