Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visarna

 

det vill till att välja ord

mening

att låta bli blir lika opassligt

när alla löv har fallit blir jag fri

fri att sona

ångra

förlåta




Fri vers av cilax VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-08 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt