Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen hemsökelse

 

jag är jäst

bredvid dig platt

bredvid (breve) andra uppblåst

luftbubblor sprakar tvetydigt

den platta interpretationen tränger

varifrån allt det ännu ojästa

de vulstiga orden

det är inte jag

finns det enkla ord för ondska

jag blev inte hemsökt av dessa




Fri vers av cilax VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt