Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandringspris

 

olika grader steg moment

kråmandet

alltets berättigande

rör inte min rätt att bli kränkt

att väsnas å de sämre lottades vägnar

speciellt när de inte önskar det

min godhet är min




Fri vers av cilax VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-24 01:18



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Självbelåtet, förmätet - och fantastiskt bra!
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt