Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reträt

 

jag böjer mig

inte undergivet eller menande

inte uppgivet eller trånande

 

det är svårt att verka tillmötesgående

än svårare att vara det

jag böjer mig




Fri vers av cilax VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-23 09:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt om det sociala spelet.
2023-05-29

  Kungskobran VIP
Att kröka rygg är inte bra
att sitta still och skiten ta
är förödande för ditt liv
stå upp och ta ett kliv
för sanningen
den blir din bästa vän


2023-03-25

  Solstrale VIP
Tuktas är värre än att böja sig. Bra reflektion du bjuder!
2023-03-07

  Ninananonia VIP
Ibland är det klokt att böja sig så. :)
2023-03-07

  Anoo Niskanen VIP
Ja, det är bland det svåraste.
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt