Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver inte



livets lek jag lever

tycker jag
ok det är

so what

mej själv håller jag kär

väldigt nära

jag alltid är

där

jag är

så varför skulle det ha betydelse

vad andra vill

de får vilja någon annanstans

"görsomvi" orkestern

får inte spela här

botaniseringen i mitt liv

min exkursion

ingen annans

så om inte jag sitter
där jag satt i går

spelar roll

sitta still

i själens boning

nej

ingen förskoning

sätt in dej själv på livets upplevelsekonto

kanske någon checkar in

tar ut dej

njuter av det du har att ge

upplever dej

nya insättnigar

uttag

äger rum

livets mirakler hoppar man inte av

deltar

självtagnings stationen

åter öppen

självscanning för livet i denna line

endast




Fri vers av Anira
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-05-01 10:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord andas dans
själens rörelse

och
du för den
2011-05-01

  Järnkatten
Absolut..:)..!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira