Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




våren rör sig

våren rör sig med snabba rörelser

som om den har vinden i ryggen

vårbilder passerar min vy

allt för fort

sippor blå, vita, rusar förbi

Kala marken är plötsligt täckt

av vårgräs

 

Vill stoppa tiden

och bara stanna

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 23:55



Bookmark and Share


  Janne
Så fint vårflöde
i dina ord min
vän...
2011-05-01

  mare VIP
Som livet är..går fort, fin..
2011-05-01

  thyra
Alltför snabbt är våren förbi. Tyvärr!

Dessa tankar var även hos mig idag, men bara du skrev dem så här fint! Tack!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP