Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flickvän på deltid


En flickvän på deltid
Är en flickvän med fri speltid
Eller inte alls, flickvän alltså
Mer ”bara deltid”

Flickvän på deltid
Ger dej mer veltid
Att känna hur du går
Från en känsla till en annan

Undrar om hon ska stanna
Eller gå
Om hon ligger på rygg
Eller om hon brukar stå

En flickvän på deltid
Är mindre keltid
Än du vill ha
Borta är bra men hemma

En flickvän på deltid
Ger en nästan alltid
Feltid. Fel signaler och annat
Som om klockan stannat




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-09 05:19



Bookmark and Share


  Vind
Roliga associationer och ordlekeri här, men själva budskapet håller jag inte riktigt med om. Efter att ha haft flickvän på heltid nästan hela mitt vuxna liv, så fördrar jag numer "kvalitativ deltid". Gärna i pluralis :)
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO