Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu glöder det i mig

Ännu har inte stormen lagt sig.
Ännu gungar det i mig.

Ännu har inte dimman lättat.
Ännu grumlas ögonen för mig.

Ännu har inte hjärtat slutat bulta.
Ännu bultar det för dig.

Ännu har inte kärlek slocknat.
Ännu glöder den i mig.




Fri vers av Amorina
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-01 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina