Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

En Ängel

Hallå, poeten!
Varför just bara en ängeln?

Okej, då!
Sluta att giddra!
Flera ängar
Flera vackert skimrande vita små änglar kom ner en dag, ifrån himmelen den blå
till jorden för att hälsa på
Och eftersom det nu inte är varje dag som de gör det, så kunde man förstå
att det nu bara måste vara
någonting riktigt viktigt, som de hade att komma med
Någonting viktigt som de nu bara hade att förtälja
till oss levande människor

Och riktigt så!
För alla änglar bara pratade i munnen på varann helt ängsliga, när de försökte att förklara för oss
och varna oss alla för
att den riktiga djävulen nu bara var på väg emot jorden
Men som tur var så visste de nu om precis vart han skulle landa någonstans
här på globen
Men om hela planeten inte nu bara ska bli helt till aska och helt grå
av hans ondska
så måste vi bara skynda oss på, och gå honom till mötes
Bara skjuta upp en raket som är full med kärnvapen, för att bemöta detta
så djävulska monster till komet
Ja, innan den bara landar här på våran så fina planet
och blir till ett Armageddon!

Ängel
En ängel
Förlåt!
Flera vackert skimrande vita och söta små änglar, kom ner ifrån himmelen den blå en dag, för att hälsa på
Och av alla de som nu bara fick chansen att träffa på dom
så var en dem jag…

Ken Cassel
1/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel