Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersolstånd


Ljuset är på väg
söker sig nu mot Norden
på sin solbana.




Bunden vers (Haiku) av Idun 1
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1