Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Webb bitch



På en webbsida
Har en webb-slida
Som inte har en aning om vem jag är
Hon har bara sett min press
Blockerat mej
Snacka om att vissa kan vara
Riktiga sursippor
Och nötskallesstrippor




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 05:27



Bookmark and Share


    Melona
Nätet är fritt...
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO