Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var vår saga all



Då var vår saga all
Det tog slut
I alla fall
Trots allt du sa
Dina löften

Och att allt var bra
Men inget av det var sant
Lögner flyter så galant
Om man vill
Verkar det om




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-05-04 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO