Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot sommaren


Jag ser fiskmåsar som dansar i luften
gör sina danssteg med vingar av dun
huden flämtar där jag står
med andetag i den varma solens ljus
blommorna runt benen
blommar av sältan från luften


I den blomstertid som nu är på väg
själv är jag på väg mot ingenstans




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-02 09:30



Bookmark and Share


  Maximillixen
På väg mot ingenstans ... så hopplöst mitt i årstidens vackra :<
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson