Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panna

Har en värmepanna
som är svår att elda i

Ofta slocknar det
och jag får försöka
igen och igen

Men någon gång
tar det fyr ordentligt
och då får jag
skön värme

Som att dikta




Fri vers av stenhur VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-02 12:48



Bookmark and Share


  Järnkatten
Skapa bara friktion, som mot strängen...vill du ha värme i ditt hus,
så låt musiken vara drängen...:)....
2011-05-02

  papperstrumpeten
fin bild du målade upp där!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP