Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man ska städa

Musiken lugnt spelande i bakrunden

Lite svängig och så, men helt OK

Trevlig och gör en glad

Väldigt Glad

 

Sunger högt med

Då och Då

Ta ett dansteg eller två

 

Hör en Gammal Goding 

och kan inte låta bli att le

Skratta

Dansar lite till

 

Ringer en kompis

Snackar skit

Prata om musik

Dansar när du prata

Skratta hysteriskt

 

Lägger på, måste städa

 

Hör musiken, dansar lite till

Blir helt trött


 

 

 

 

 

Men man får inget gjort

 





Fri vers av Black Bird
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 19:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner igen, särskilt när jag var yngre ;)
2011-05-13

  Drömfångare
Haha, nästa gång jag inte orkar städa ska jag tänka på den här dikten och känna att jag inte är ensam x)
2011-05-04

  A-asuka
hihi gillar den ^^
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird