Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

född tokig och underbar






håhå jaja

jag minns så väl
när fästingen fastnat

mitt på tonåringens
växande stolthet

du gick ner på knä
med tändsticka och pincett

när du svedde den
när du plockade den

och 13-åringen tyckte
du var en underlig mamma

men sa

"förlåt...men
jag sökte en fjäril på ängen"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 19:34



Bookmark and Share


  ulf olsson
sött. nära kinky. bra.
2011-05-03

  Minkki VIP
Rart!
2011-05-02

  walborg
Helt förtjusande liten berättelse om en fin relation.
2011-05-02

    Maria Malm
En söt berättelse. Fästingar är ett otyg!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP