Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min allergi

Finns något medel
mot min allergi?

Så fort jag läser en text
om något nytt
i form av datorer
eller mobiltelefoner
och stöter på ordet

-power-

får jag rysningar
frysningar
och nysningar

Jag tänker att här
vill dom pracka på mig
något som jag inte vill ha
och inte behöver

Så om jag skall skaffa
någon ny pryl
eller en uppgradering
så måste jag kolla
att den inte ger mig

rysningar
frysningar
och nysningar




Fri vers av stenhur VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 20:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text att känna igen sig i. Naturligtvis finns det lösningar på den där frågan, men den tar jag inte här.
2011-05-02

  walborg
Vilken klok intuition kroppen signalerar. Det gäller att ta vara på signalerna och vara på sin vakt mot manipulation och utsugning av varenda krona Du har!! Folk har ingen skam längre inför hur de hanterar pengar och särskilt andras! Penningen är avguden idag och det är ett liv till döds.
2011-05-02

  Järnkatten
Hehe, jo du mitt yrke kräver antihistaminer mer än våren ibland ;)...
2011-05-02

  Per Blomqvist
Haha nu låter du en aning gammal men humorn i behåll det har du :)
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP