Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömlig Glosa nr 1

 




Och vilken sorts varelse har vi att göra med här då....?


Singe (på franska)

Simio, Mono (på spanska)

Scimmia (på italienska)

Affe (på tyska)

Opice (på tjeckiska)


ledtråd : på engelska har de två begrepp för den

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Översättning) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2011-05-02 22:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Min bror är den där Affe, men någon apa är han inte och tysk är han nog inte heller, men det tjeckiska ölet gillar han, på besök i Prag...
2011-05-04

  TrollTörnTrappan VIP
Haha, du har så rätt som man kan ha!
2011-05-03

  Marja-Liisa Koski VIP
I know, I know! Let me tell.
An Ape and a human Monkey!
Hug!
ML
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP