Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken


Den bästa

förpackningen

av ord

är boken

dessutom

utan krav

på hur den

ska läsas.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-05-02 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans