Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄKNAR

Inkluderad i samBands Band
Introducerad Äran Dig Giver
Här och Nu och Du Ler när du
Ser att jag Ber dig Kom




Fri vers av Junia VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP