Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: ur filmen Trollsommar 1980




Aforism: Familjeband

~*~

När ett band är full på scenen
vill man inte se det

alla kommer dit där det skapas skön musik


LPWJ 02-03/05/11

 

Haiku & Aforismer 2011




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP