Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu, där och då


ur en vindstilla ljuspunkt utanför jagets självbedrägeri

vid den kliniska skärpans yttersta spets


lyfts upproret fram av tidens styrka


och mäter sig med existensens framodlade algoritmer



ångesten söker ett leende i dödens mask


uret smälter i drömmen



den optiska grönskan brinner en förgiftad eld


inuti den flytande eterns dimvägg





Fri vers av D S
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 14:24



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Du har ett omisskännligt sätt att skriva. Storslaget, bildrikt och gränsande till ockult vetenskaplighet med många lager. Alltid en fröjd att läsa.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S