Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bara slet tag i mig

och höll om mig riktigt hårt, när jag hade det som värst
och mådde jättedåligt
då jag hade en jävla pärs, med ögonen bara fulla med gråt
Ja, då du bara band in mig med din kärlek, när du bara delade med dig utav dig själv och din värme
Så därför vill jag här och nu, bara ge dig lite av mina tankar till dig
min älskade vän
Så därför, så har jag skrivet ner det här, till dig
Så häng på nu för nu går vi ner till nästa refräng
Ner till nästa vers

Du slet bara tag i mig, och höll om mig jätte hårt
när jag bara föll
Och då det bara var som om du vore en liten ängel, som kom ner flygandes ifrån himmelens hemliga dörr
till min undsättning och bara räddade mig
Så från och med den stunden, så blev du helt självklart till min bästa vän
för alltid, för alltid…

Du bara slet tag i mig, när jag hade det jävligt jobbigt
Och tack så mycket för det!

Ken Cassel
3/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 19:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2011-05-03

  Ninananonia VIP
Vad fin Ken !
Jättefin dikt som bara berör :) :)
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel