Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbytbar

 

 

hejsan

jag är en givmild
och öppen person
mitt hjärta är trasigt
men det har alltid varit stort
med kärlek och värme
som sipprar ut

jag är snäll och omtänksam
en hopplös romantiker
jag är bra på att lyssna och förstå
jag är bra på att prata och trösta

så linda in mig
i ditt snöre
berätta för mig
om hur speciell jag är
säg att jag har förändrat
något inom dig
som ingen annan åstadkommit förut

dra mig nära
så väldigt väldigt nära
säg att jag är i dina tankar natt som dag
säg att jag finns i dina drömmar
och få mig
att tänka och drömma om dig

sedan plötsligt
knipsar du snöret
låter mig falla
falla hårt
för att sedan se dig
linda ditt snöra om någon ny
och höra dig berätta
hur speciell han är
att han får dig att känna något
du aldrig känt förut

hejhej

jag är en lättlurad och blind person
en sådan som är lätt att byta ut


 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-03 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där känner man igen. Väldigt bra beskrivet!
2011-05-07

  wildrose
Livets gång...
2011-05-04

  Stjärnöga
Nej kärleken
är aldrig
utbytbar..
Det är det
enda du kan
ge oändligt
av..
och som bara
föder mer
KÄRLEK
om du är öppen
och tar emot
den..
så finner du
den RÄTTA..
allt annat är
bara
övningskörning ;-)
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP