Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som låter bra



springer uppför

bröstet exploderar

bitar av hjärtat kletar ner allt i sin väg


Allt är en dröm

Når toppen, trillar över supet

och jag kan inte skriva det här
få ner det som betyder något

som låter något
som låter bra


Nedför snabbare än uppför

snubblar

men innan marken smeker mitt ansikte och min kropp

är jag död




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-05-03 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean