Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barfotabarn



Änglar dansar på morgontrött sjö
fria andetag
värda att dö för
svävandes kvar
Gnistrande lyktor
flyter fritt
längtar hem
blinkar tårar
för betongblockens
barfotabarn
Små fingrar klättrar högre
än föräldrarlösa
axlars höjder
Kan bära världen
utan att fråga hur
utan att fråga vem
i småttinghand
flyter hav
oskyldiga drömmar
leker kärlek
i vita segel

Ögon vackrare än skedets himmel
Ögon förtroendefullt rena
Ögon där du är den du är
Ögon utan lögner


För dessa
barfotabarn
mitt hjärta redo att dö












Fri vers av Baystream
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-04 11:48



Bookmark and Share


  john ekström
Jag instämmer, gillade denna=)
2011-05-04

    ej medlem längre
Underbar dikt. Tack. //F.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream