Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland ser man inte trädet för all skog...tror att han är mitt träd...


det var han ,hela tiden....tacksam...

han älskar mig
jag förstår det
nu
efter alla våra turer
efter alla mina
panikartade flykter
från honom
och allt han har
att ge

nu
känns det plötsligt
lätt
och rätt

var tvungen att
drabbas
av insikten
av att kanske
aldrig se honom
igen
och märkte att
det var förfärligt

är glad att han
var så påhittig
att han fick mig
att komma
fick mig att
förstå

trodde aldrig
att det var äkta
men känner nu
att det var äkta
hela tiden

och jag som
slösade bort
så mycket av den
genom att låta
osäkerhet och
andra människor
påverka och
komma emellan

ja han blev
verkligen prövad
i mitt kaos av
känslor och
händelser
som jag drabbades av

men

han stod stark
kvar
och vek aldrig en
endaste tum
från mig
och sitt ord

plötsligt känns
min dröm
lite närmare

tror att jag kan
finna den
hos honom

mitt hjärta
säger så
och jag vet
att jag innerst inne
älskar honom




Fri vers av firefire
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-04 11:54



Bookmark and Share


  Ylvavirvla
Vad härligt!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire