Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är inte



Kärleken är inte som ett radband
Inte som en kedja
Eller drivkedja
Om man inte tänker sej
En drivkedja men
Där låset är öppet

För när om helst
Kan det rycka till
Eller ryckas av andra
Eller andras problem
Och om bara en kugge missar
Kan hela drivlinan gå sönder




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2011-05-17 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO