Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wärdshusklassiker



Wärdshusklassiker

Via FINDUS

345 gram av en pytteportion

där man räknar varje gram



Och KG vet man inte vad det är

Det är matens variant av

”compact living”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO