Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar inte vägen ut


Känslan av att klänga sig fast vid livet i en för tunn tråd

Eller med svaga händer som inte orkar hålla sig fast


Munnen ler men ögonen är stilla

Inget glitter inga stjärnor som lyser igenom


Bara mörker


Ensam är man inget värd

Tvåsamhet det nya svarta

Det som räknas


Någonstans där ute, finns den

framtiden...

Men

jag har inte kartan som visar vägen ut




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 16:58



Bookmark and Share


  filosofian
Väldigt fin text om att känna sig förvirrad och förtvivlad. Jag tror att man måste sätta sig ner, tänka lite och försöka lyssna på sin inre röst. Det som man känner är rätt.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean