Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingarnas flygande gåta


Vingarnas flygande gåta
Är att de inte får bli våta
Och på nästan samma sätt
Är känslor så lekande lätt
Torra och lätta att flyga
Innan av fukt de blir dryga
Av sorger som söker att smyga
Sej på i dagarna grå




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-17 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO