Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholistens plåga



När dimman lättar
Och inget finns
Inga skvättar
Inget som rinns
Så kommer allt som smärtar
Och ingen procent
Ger minsta promille
Och smärtan driver i hans själ
Det var inte det han ville
En tid av försmak att må väl
Ger sur eftersmak och dille
Medföljande darr
En människa vaknar
Som en sprucken gitarr




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 07:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO