Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En falsk människa



Donald Trump
En falsk människa
Med falskt hår
Och falsk frisyr

”tvingar” presidenten
Att uppvisa sitt födelseattest
Och är stolt över det
En sån jävel….

Att människor är falska eller äkta
Kan man ibland, lätt se…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-06 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO