Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm, bild


eterns brusande trumvirvel slår mot dövörats torrspruckna hinna

ur det åskblå himlahavets mörkgrå djup sträcker döden ut sin hand
med ett löftesgivande leende om evig frid

i hennes kastanjebruna ögon ser jag ett smärtfullt liv drunkna i en vacker fantasi


vita vingar tyngda av svart ångest flyger i en allt snävare cirkel kring tidens vandrande mittpunkt


blodets gravitation hindrar själen från att lyfta




Fri vers av D S
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S