Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumhammarprojektet


När man tvingar företagare att skaffa system
Som är dyra som fasen
För att de inte har förtroendet att ha kassor
Och annat i ordning annars

Hur kan man med den andra handen
Vara så dum som man inte kontrollerar
De som ska ansvara för ”fas 3 jobbliknande”
Sysselsättning

HUR DUM kan en stats ledning vara?
För de tjänar ju uppenbarligen mer på
Att lura denna stat än att fuska med skatten
Och med mindre risk

Snacka om att regeringen beter sej
Som dromedarer
Silar mygg och sväljer kameler
”dummare kan ingen vara”

”Dumhammarprojektet”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-05-05 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO