Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumhammarprojektet II


Fas 3
En fasa för alla de
Som hamnar där

Man sa en gång att socialdemokraterna
Står för den ständiga sysselsättningens politik
Men det får inte urarta till ett arbete

Men på det viset har moderaterna
Tagit över som ”den nya arbetarpartiet”
Sysselsättning istället för jobb…


”Dumhammarprojektet”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO