Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, Nej!

Nu så händer det igen
Ja, det kunde jag bara ge mig fan på, för aldrig att den här känslan, bara kommer som ett överraskande brev
ifrån posten
Deja vu!
Ja, för den här känslan har jag bara varit med om förut, då du bara dumpar mig just nu
min så älskade vän, och säger att det nu, emellan oss
bara är slut
Historien bara upprepar sig igen
Inte så speciellt kul, då den stora frågan ändå bara är
När ska jag träffa på rätt, människa, bara för att finna på
den så sanna kärleken?

Åh, Neeeej!
Nu så händer det igen
Det är inte dig som det är fel på, utan mig...

Ken Cassel
4/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-04 22:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja den är lite bakochfram och ändå fram och bak...
Hur bra som helst! Det är så det kan vara ... Ibland dumpar man ibland blir man dumpad. Och i din dikt är det plötsligt u som är din vän :)
Hi,hi!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel