Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hand

En helt annan värld

Ett transformerat inre

En själ som har hittat hem igen



Snart ett år sedan

som jag slängde ut dig för första gången

Tusen insikter

som jag egentligen inte ville få



Starkare kärlek idag än förr

Miljarder minnen och leenden rikare

Den bästa risken jag någonsin tagit

Två tomma hjärtan i mina händer



Du var allt för mig



Att ta sig vidare

Att ta mig vidare

vill jag nu



En plats där jag kan lägga ditt hjärta

tomt på blod

har jag inte funnit än



Jag behåller det här

i min hand


tills vidare




Fri vers av Tymin
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 23:56



Bookmark and Share


  volaille
fint vännen !
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin