Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hann jag ens hem




innan disken torkat

 

 

 

*

och tillbaka över varje mynt vänt
lägger jag så mina slipers - vänsterhänt

 

som om höger alls ej gällde

 

en och en

 

det tar tid 
att få reson på resor utav särskilt mått

 

det tar tid
att få tillräcklig tidsbrist utan särskilt mått

 

det tar tid
att ta tiden som giltig anledning till att

 

tågen inte passar
när dom går flera gånger om dagen

 

det är tur
att det är tur som är hem när retur
blir så snabbt så att disken ännu

 

är våt

 

så tack för mina resor och tack för dina
kramar

 

perrong på perrong på perrong

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-05 03:00



Bookmark and Share


  Thurizas
och jag som läsare vill veta mer. Väcker nyfikenhet.:)
2011-05-06

  Hans Christian
Verkligen klurig o kulig text !!!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri