Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag drömde

-I natt jag drömde...

-Vadå?

-Det vet jag inte
men det var jävligt starkt!




Fri vers av stenhur VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 10:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Tips: skriv ner dina drömmar direkt när du vaknar. Det kan ge stoff till många dikter...
2011-05-05

    ej medlem längre
ofta är det så!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP