Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=4dNoYutvT9E


INGENTING är längre som förut


Gjord 1969 men mer aktuell
Än nånsin

”Du är filmad fram och bak”

Och en massa annat som vi knappast
Ens kunde föreställa oss
Förr

Inte efter Tjernobyl
Och tsunamis och Japan

”Går ut på altanen för att ta en nattmacka”
Och lite radioktivitet
LIVET på en räkmacka

MEN den är självlysande
Sickan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO